forumnju na kartęusługijak wyłączyć poczte głosową?

jak wyłączyć poczte głosową?

jak wyłączyć poczte głosową? (2025-09-10 10:49)

to jest odpowiedź na post:

I jeszcze jedno dziwactwo ze strony nju mobile. Żeby sprawdzić swoje usługi przez internet trzeba zakładać konto, innej możliwosci nie widze. W orange na karte można podać numer telefonu, przychodzi jednorazowy kod i można sprawdzać, włączać, wyłączać usługi. Miałem ofnk to wiem tam działa. Można? Niby ta sama korporacja, ale dlaczego w jednej usłudze można, a drugiej już nie? 

Dlaczego więc przeszedłeś do nju skoro tam wszystko działa  ?
W nju też można załatwić sporo rzeczy kodami . Więc nie rozumię co ci tak przeszkadza.

~gość1757494188353

jak wyłączyć poczte głosową? (2025-09-10 10:52)

Tłumaczę Ci jeszcze raz. Przy zakładaniu konta nie podajesz żadnych danych osobowych. One już tam są, powiązane z nr tel. Wyjaśnione w poprzednich postach dlaczego, skąd się tam wzięły. Można powiedzieć, że aktywujesz tylko dostęp online do konta, które i tak masz założone u dostawcy.
Co do innych spraw typu dlaczego w Orange tak a w Nju siak, dlaczego akurat Tobie nie działają jakieś kody -kieruj pytania do BOK. Tutaj jest forum użytkowników, więc nawet gdy coś faktycznie nie działa np. kod do jakiejś usługi - a nie chcesz chociaż spróbować skorzystać z innej opcji np. konta - i tak nikt tu nie będzie w stanie pomóc.

[edytowane przez stanley99 o 11:07 w dniu 2025-09-10]

jak wyłączyć poczte głosową? (2025-09-10 12:57)

Przed chwilą sprawdziłem aktywację poczty (mam wyłączoną, przez swoje konto). Po wpisaniu kodu *127*12# przyszło info, że serwis chwilowo niedostępny. 

[edytowane przez jacp11 o 12:58 w dniu 2025-09-10]

jak wyłączyć poczte głosową? (2025-10-24 10:28)

Zapomniałem napisać co w mojej sprawie. Poczta głosowa już wyłączona. Podejrzewałem, że nie będzie łatwo. I nie było. Ważne ze poczta już wyłączona.

~bożydar

jak wyłączyć poczte głosową? (2025-11-16 22:33)

Daj konkretną odpowiedzdz , tyle osób dawało różne porady , a ty tylko że sprawa załatwiona. 
Napisz co w końcu pomogło ????????

~gość1763328394660

jak wyłączyć poczte głosową? (2025-11-17 10:22)

Od razu zaznaczam że u mnie jakoś to zadziałało. założyłem konto. Po zalogowaniu była informacja, że poczta gł. wyłączona. Troche dziwne bo na telefonie była włączona. Postanowiłem w serwisie internetowym włączyć, aby się zgadzało. po tej czynności było że włączona poczta. Na ten moment wszystko się zgadza. Na drugi dzień (poczekałem 1 dzień) postałowiłem wyłączyć poczte. I tu pojawił się kolejny problem. W serwisie nie dało się wyłączyć, bo był komunikat w trakcje zmiany (tak ja pisałem wczesniej, poczekałem do następnego dnia, aby wyłączyć). I był problem jak wyłączyć teraz. Spróbowałem kolejny raz kodem, taki jaki jest na stronie, u góry taki sam pisaliście na wyłączenie poczty głosowej. Zadziałało, poczta głosowa nareście wyłączona. Jeszcze zajrzałem do serwisu czy wszystko się zgadza i przy usłudze poczta głosowa było co? hahaha, że jest w trakcie zmiany. Dałem sobie spokój z tym. Po kilku dniach zalogowałem się, aby sprawdzić, i jest komunikat, że poczta wyłączona. Poczta wyłączona tak jak chciałem.

~bożydar

jak wyłączyć poczte głosową? (2025-11-17 10:41)

dopisze jeszcze jedną rzecz. Gdy w serwisie włączyłem poczte, to sms z potwierdzeniem dostałem po kilku minutach. Na drugi dzień gdy wyłczyłem poczte kodem, to też sms z potwierdzeniem przyszedł po kilku minutach. Natomiast w serwisie internetowym zmiana statusu czy włączona czy wyłączona poczta, to trwało bardzo długo.

~bożydar

odpowiedź

jak wyłączyć poczte głosową? | ~bożydar (17.11.2025, 10:41)

dopisze jeszcze jedną rzecz. Gdy w serwisie włączyłem poczte, to sms z potwierdzeniem dostałem po kilku minutach. Na drugi dzień gdy wyłczyłem poczte kodem, to też sms z potwierdzeniem przyszedł po kilku minutach. Natomiast w serwisie internetowym zmiana statusu czy włączona czy wyłączona poczta, to trwało bardzo długo.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

42 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies
cookie