jak wyłączyć poczte głosową? | ~bożydar (17.11.2025, 10:22)
Od razu zaznaczam że u mnie jakoś to zadziałało. założyłem konto. Po zalogowaniu była informacja, że poczta gł. wyłączona. Troche dziwne bo na telefonie była włączona. Postanowiłem w serwisie internetowym włączyć, aby się zgadzało. po tej czynności było że włączona poczta. Na ten moment wszystko się zgadza. Na drugi dzień (poczekałem 1 dzień) postałowiłem wyłączyć poczte. I tu pojawił się kolejny problem. W serwisie nie dało się wyłączyć, bo był komunikat w trakcje zmiany (tak ja pisałem wczesniej, poczekałem do następnego dnia, aby wyłączyć). I był problem jak wyłączyć teraz. Spróbowałem kolejny raz kodem, taki jaki jest na stronie, u góry taki sam pisaliście na wyłączenie poczty głosowej. Zadziałało, poczta głosowa nareście wyłączona. Jeszcze zajrzałem do serwisu czy wszystko się zgadza i przy usłudze poczta głosowa było co? hahaha, że jest w trakcie zmiany. Dałem sobie spokój z tym. Po kilku dniach zalogowałem się, aby sprawdzić, i jest komunikat, że poczta wyłączona. Poczta wyłączona tak jak chciałem.