forumnju na kartęusługijak wyłączyć poczte głosową?

jak wyłączyć poczte głosową?

jak wyłączyć poczte głosową? (2025-09-10 10:49)

to jest odpowiedź na post:

I jeszcze jedno dziwactwo ze strony nju mobile. Żeby sprawdzić swoje usługi przez internet trzeba zakładać konto, innej możliwosci nie widze. W orange na karte można podać numer telefonu, przychodzi jednorazowy kod i można sprawdzać, włączać, wyłączać usługi. Miałem ofnk to wiem tam działa. Można? Niby ta sama korporacja, ale dlaczego w jednej usłudze można, a drugiej już nie? 

Dlaczego więc przeszedłeś do nju skoro tam wszystko działa  ?
W nju też można załatwić sporo rzeczy kodami . Więc nie rozumię co ci tak przeszkadza.

~gość1757494188353

jak wyłączyć poczte głosową? (2025-09-10 10:52)

Tłumaczę Ci jeszcze raz. Przy zakładaniu konta nie podajesz żadnych danych osobowych. One już tam są, powiązane z nr tel. Wyjaśnione w poprzednich postach dlaczego, skąd się tam wzięły. Można powiedzieć, że aktywujesz tylko dostęp online do konta, które i tak masz założone u dostawcy.
Co do innych spraw typu dlaczego w Orange tak a w Nju siak, dlaczego akurat Tobie nie działają jakieś kody -kieruj pytania do BOK. Tutaj jest forum użytkowników, więc nawet gdy coś faktycznie nie działa np. kod do jakiejś usługi - a nie chcesz chociaż spróbować skorzystać z innej opcji np. konta - i tak nikt tu nie będzie w stanie pomóc.

[edytowane przez stanley99 o 11:07 w dniu 2025-09-10]

jak wyłączyć poczte głosową? (2025-09-10 12:57)

Przed chwilą sprawdziłem aktywację poczty (mam wyłączoną, przez swoje konto). Po wpisaniu kodu *127*12# przyszło info, że serwis chwilowo niedostępny. 

[edytowane przez jacp11 o 12:58 w dniu 2025-09-10]

odpowiedź

jak wyłączyć poczte głosową? | jacp11 (10.09.2025, 12:57)

Przed chwilą sprawdziłem aktywację poczty (mam wyłączoną, przez swoje konto). Po wpisaniu kodu *127*12# przyszło info, że serwis chwilowo niedostępny. 
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

59 gości i 0 zalogowanych użytkowników