forumnju z rachunkiemofertaInternet w technologi Edge (E) zamiast LTE

Internet w technologi Edge (E) zamiast LTE

Internet w technologi Edge (E) zamiast LTE (2025-08-25 16:39)

Dzien dobry,
Czy ktos może mi wytłumaczyć dlaczego nie łączy mnie z internetem w ramach transmisji danych i zamiast dotychczasowego LTE, mam nędzny E (edge)?. Jestem w nju ponad 10 lat, posiadam telefon z 2021 roku przystosowany do 5g i od sierpnia transfer danych to porażka. Wszelkie ustawienia przerobione, resety, sprawdzenie czy karta działa na innym telefonie (ta sama sytuacja) i nadal mam E, czyli poza domem jestem pozbawiona dostępu do neta. Mam podstawowy rachunek na abonament i podpięty numer dziecka. U dziecka - o dziwo- jest LTE!!!! A ma komórkę za 300 zł .  
Żadne z możliwych technologii 5g lub LTE na moim telefonie nie działa. Do Obsługi Klienta nie mogę się dodzwonić

Internet w technologi Edge (E) zamiast LTE (2025-08-30 21:21)

Rzeczywiście dziwne,  najpierw pomyślałem,  że to może być przez sukcesywne wyłączanie 3g, ale jak napisałeś o drugim telefonie to zgłupiałem ??

~gość1756581670820

Internet w technologi Edge (E) zamiast LTE (2025-09-01 07:54)

-sprawdzenie czy karta działa na innym telefonie (ta sama sytuacja)-

Zaraz, po przełożeniu karty do innego telefonu w nim też jest tylko Edge? Dobrze zrozumiałem? 
A czy była wkładana inna karta, najlepiej innego operatora do Twojego telefonu? Jaki wynik?

Co do zgłoszenia do BOK - spróbuj przez formularz na stronie, albo czat.

Internet w technologi Edge (E) zamiast LTE (2025-09-01 08:29)

Kolega wyżej ma dużo racji . Sprawdz czy nie masz zawirusowanego telefonu . Po drugie najlepiej jak kartę z telefonu dziecka przeniesiesz do swojego . Będziesz wtedy pewien czy nie jest to wina karty sim. Powodzenia 

~gość1756708179962

odpowiedź

Internet w technologi Edge (E) zamiast LTE | ~gość1756581670820 (30.08.2025, 21:21)

Rzeczywiście dziwne,  najpierw pomyślałem,  że to może być przez sukcesywne wyłączanie 3g, ale jak napisałeś o drugim telefonie to zgłupiałem ??
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

267 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies