forumnju z rachunkiemofertaZnikające pieniądze z konta

Znikające pieniądze z konta

Znikające pieniądze z konta (2017-10-13 10:02)

Dzień dobry
Mam problem. Korzystam z oferty NJu na kartę za 29.00 zł. i promocji "wydaj 1.20 i do końca dnia smsuj i dzwoń za darmo". W poniedziałek doładowałam konto za 10 złotych a następnego dnia już ich nie było- wcześnie 10 złotych starczało mi na tydzień. Tak samo było wczoraj rano. doładowałam konto o 7 a o 15 już tych pieniędzy nie było. 
Nie wiem teraz co robić. 
Proszę o pomoc.

~szczerbek

Znikające pieniądze z konta (2017-10-14 08:38)

A jak w Twojej ofercie wyglądają opłaty za transmisję danych? Może to jest powodem, że środki "znikają same"? Telefon samoczynnie pobiera jakieś dane, aktualizacje... 
Po drugie - co widać billingu? Zaglądałaś, sprawdzałaś?
No i po trzecie - jeśli rzeczywiście czujesz się poszkodowana, oszukana, itp. - zgłaszaj reklamacje do BOK. Tutaj jest forum użytkowników, nikt ci realnie nie pomoże. Możemy sobie tylko co najwyżej pogdybać, wymieniać doświadczenia.

[edytowane przez stanley99 o 08:43 w dniu 2017-10-14]

odpowiedź

Znikające pieniądze z konta | stanley99 (14.10.2017, 08:38)

A jak w Twojej ofercie wyglądają opłaty za transmisję danych? Może to jest powodem, że środki "znikają same"? Telefon samoczynnie pobiera jakieś dane, aktualizacje... 
Po drugie - co widać billingu? Zaglądałaś, sprawdzałaś?
No i po trzecie - jeśli rzeczywiście czujesz się poszkodowana, oszukana, itp. - zgłaszaj reklamacje do BOK. Tutaj jest forum użytkowników, nikt ci realnie nie pomoże. Możemy sobie tylko co najwyżej pogdybać, wymieniać doświadczenia.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

149 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies