Masz abonament, na kartę lub internet mobilny ?
przejdź do kontana njumobile.pl
Masz subskrypcję lub światłowód ?
przejdź do kontana nju.pl
Dlaczego w nuj na kartę nie można wyłączyć poczty głosowej kodem ?Tyle razy próbowałem i poczta działa nadal chociaż dostaje informacje sms że poczta została wyłączona
Może coś się zawiesiło. Spróbuj zlecić włączenie Poczty jak się zakończy proces to po 24h spróbuj zlecić wyłączenie Poczty. Jeśli nie pomoże to pozostaje tylko kontakt z BOK.
Ku...a córka namówiła mnie na przejście z kartą z orange do nju. Mam tą samą sytuację. Nie mogę wyłączyć poczty głosowej, bo ta usługa jest mi potrzebna jak rzep na psiej du.ie. I ciągle sytuacja się powtarza. . Po wykorzystaniu środków przenoszę się do innego operatora. TO SKANDAL!!!
to jest odpowiedź na post:
W nju na kartę jest przekierowanie połączeń na pocztę głosową, które można wyłączyć albo dzwoniąc pod numer *610 (690610610) albo wysyłając zlecenie przez formularz kontaktowy dostępny po zalogowaniu na koncie nju mobile.
Mam ten sam problem. U innych operatorow mozna poczte wyjaczyc bezproblemowo kodem. To nju to jakas porazka. Jsk tylko skonczy mi sie umowa przenosze nr do innej sieci.
Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.
87 gości i 0 zalogowanych użytkowników