Oszustwo w NJU

Oszustwo w NJU (2013-11-13 01:44)

A teraz was zaciekawie ja mam za jedno połączenie do sieci orange w kraju 508zł niby rozmawiałem 1440minut a tego połączenia dokładnie było 3:57minuty. Aktualnie mam zablokowane połączenia. Sprawe zgłosiłem do biura obsługi. 

Oszustwo w NJU (2013-11-14 10:11)

Oferta prosta jak barszcz i wszystko pasuje o ile się czyta z zrozumieniem regulaminy i się do nich stosuje to nie ma żadnych niespodzianek, ale jeden z drugim ciemnota do potęgi i później jak faktura to wielce ździwieni i oszukane biedactwa musza się pożalić na forum.Czytać,czytać i jeszcze raz czytać co się podpisuje..panimali.

Oszustwo w NJU (2013-11-15 15:14)

Czytać regulamin, czytać. Jak się nie czyta to potem są przykre niespodzianki.

post został zablokowany przez moderatora

Przyczyna blokady:wymagana akceptacja treści odpowiedzi przez moderatora

~psn

Oszustwo w NJU (2013-12-01 14:01)

dla mnie największym oszustwem jest 5 zł dla klientów nju mobile za połączenia z BOK! play dla porównania ma 1 zł na karty a najwięcej to maks 1,99 - dla abonamentowców.

Oszustwo w NJU (2013-12-03 11:27)

to jest odpowiedź na post:

Może masz jeszcze abonament NJU zerowy, jeśli nie to chyba wypadało by reklamować w bok'u 

Co to znaczy "abonament zerowy"?

~zorro

~wood

Oszustwo w NJU (2013-12-20 11:23)

Witam ja dostałem właśnie pierwszom fakture i wszystko jest git,do 29zł za rozmowy doliczono mi 2,80 za smsy i internet.Licznik połączen zatrzymał się na kwocie 29 zł i po tygodniu i tak stał do końca mojego okresu rozliczeniowego.Jedyny i to wielki minus to cena połączenia do Biura Obsługi Klijęta i sama obsługa niewiele potrafi pomóc.W T-MOBILE sprawa wyglądała duzo lepiej i konsultanci byli duzo bardziej kompetentni.

Oszustwo w NJU (2013-12-28 23:12)

Ludzie czytajcie
Umowa zaczyna się od pierwszego okresu rozliczeniowego. Do tego czasu macie normalną taryfę, z płatną każdą minutę i sms.
Trzeba czytać od kiedy jest okres rozliczeniowy i dopiero z tym dniem zaczyna się umowa z abonamentem. 

Podzielcie się tą informacją z innymi. 

~jacekp

odpowiedź

Oszustwo w NJU | andrzej_putis (15.11.2013, 15:14)

Czytać regulamin, czytać. Jak się nie czyta to potem są przykre niespodzianki.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

186 gości i 0 zalogowanych użytkowników