to jest odpowiedź na post:
Pytanie.
Mam obecnie 3 numery w innej sieci.
Czy przenosząc te numery do Nju, będą na dzień dobry jakieś opłaty typu aktywacja karty sim, wyrobienie karty sim itd itp?
Wiem, że np pierwszy numer 31 zł drugi i trzeci po 15 zl. Trzy miesiące gratis. Ale czy przy np podpisywaniu umowy dochodzą jakieś opłaty ukryte na start?
Zastanawiam się nad abonamentem lub subskrypcja. Myślałem do moich 3 numerów (obecnie lajt mobile) dołożyć jeszcze jeden (też przenieść z sieci "w rodzinie" ) i w takim wypadku w grę wchodzi tylko subskrypcja. Czy w subskrypcji są jakieś dodatkowe opłaty na start?
<div>Czy tak naprawdę ronsi się abo od subskrypcji? Bo czytam i większej różnicy nie widzę. Poza tym, że niby w subskrypcji płacimy za usługę wcześniej.
</div><div>Przy Abonamencie jeśli nie zgodzisz się na 1 z 2 rzeczy tj. e-faktura i zgody marketingowe to w 1 miesiącu płacisz 20 zł, jeśli na wszystko z tych 2 rzeczy to 40 zł.</div><div>W Nju Subskrypcji takich ekstra opłat nie masz, bo to jest taka sama subskrypcja i na tej samej platformie co Orange Flex.</div>