profil na forum

nick
window
nowicjusz

moje ostatnie

Jak na zablokowany tlefon mam przesłać kod puk smemesem?

(2025-09-26 23:05 w wątku Jak na zablokowany tlefon mam przesłać kod puk smemesem?)

to jest odpowiedź na post:

Odzyskanie PUK
1) Kod PUK jest wydrukowany na kopercie, w której dostałeś kartę SIM przy zakupie oferty nju mobile.
2) Zaloguj się do swojego konta na portalu <a href="https://www.njumobile.pl/logowanie" class="">njumobile.pl. W sekcji moje dane znajdziesz Twój kod PUK.  Jeśli posiadasz autoryzacje SMS to nic z tego..
3) Kod PUK możesz także odzyskać kontaktując się z obsługą klienta nju mobile. Przed rozmową przygotuj dane z dowodu osobistego. ( dzwoń z innego telefonu )
Pozdrawiam
<div><a href="https://www.njumobile.pl/logowanie" class="u-hiding-focus">

</div><div>W nowych starterach nie ma koperty w której się dostaje karty SIM jest wydrukowana na blistrze karty sim tj. ten plastik </div>

ta odpowiedź była przydatna
dla 1 osób

Bonusbza zgodę

(2025-07-29 15:46 w wątku Bonusbza zgodę)

to jest odpowiedź na post:

Precyzyjniej . Jaki bonus ?   Jakie zgody ?

</div><div>Chodzi mu o ten bonus 599 GB za zgody. </div>

dla 2 osób

20 gb danych w nju za 19 zł. na kartę a gb promocyjne

(2025-07-29 15:45 w wątku 20 gb danych w nju za 19 zł. na kartę a gb promocyjne)

Mogę potwierdzić że w pierwszej kolejności idą GB z pakietu podstawowego (20GB/40GB) a potem dopiero z puli promocyjnych GB.

dla 1 osób

Przeniesienie online

(2025-07-12 09:04 w wątku Przeniesienie online)

@pjoter nie wiem jakie formy dostawy SIM są w ramach Subskrypcji, ale w Orange Flex masz dostawę karty do Paczkomat InPostu. Też jak masz eSIM możesz przenieść do Subskrypcji bez wychodzenia z Domu.

dla 0 osób

Nju 19zł a 0zł na koncie.

(2025-06-25 22:31 w wątku Nju 19zł a 0zł na koncie.)

@yupi ja jakoś wygadałem wyinternetowałem do wysokości 19 zł to przestały się pojawiać komunikaty o tym ile zużyłem zł na rozmowy i do końca miesiąca miałem już za darmo.

dla 1 osób
Komunikat o cookies
cookie