forumnju z rachunkiemusługiJak na zablokowany tlefon mam przesłać kod puk smemesem?

Jak na zablokowany tlefon mam przesłać kod puk smemesem?

Jak na zablokowany tlefon mam przesłać kod puk smemesem? (2025-05-11 02:30)

SIema wpisałem źle kod pin. wyskoczył pozniej wpisz kod puk.. oczywix ktorego nie znam :)  i tak.

telefon zablokowany ... podaj kod PUK
wchodze na strone.. moj puk..iiiii mozg blow on the sky wyslemy ci sms z czyms tam :(  na co sie ja pytam na zablokowaną karte sim??!!

Jak na zablokowany tlefon mam przesłać kod puk smemesem? (2025-05-11 09:23)

to jest odpowiedź na post:

SIema wpisałem źle kod pin. wyskoczył pozniej wpisz kod puk.. oczywix ktorego nie znam :)  i tak.

wchodze na strone.. moj puk..iiiii mozg blow on the sky wyslemy ci sms z czyms tam :(  na co sie ja pytam na zablokowaną karte sim??!!

Odzyskanie PUK
1) Kod PUK jest wydrukowany na kopercie, w której dostałeś kartę SIM przy zakupie oferty nju mobile.
2) Zaloguj się do swojego konta na portalu <a href="https://www.njumobile.pl/logowanie" >njumobile.pl. W sekcji <span >moje dane znajdziesz <span >Twój kod PUK.  Jeśli posiadasz autoryzacje SMS to nic z tego..
3) Kod PUK możesz także odzyskać kontaktując się z obsługą klienta nju mobile. Przed rozmową przygotuj dane z dowodu osobistego. ( dzwoń z innego telefonu )
Pozdrawiam

Jak na zablokowany tlefon mam przesłać kod puk smemesem? (2025-05-14 14:28)

W takiej sytuacji  to tylko tak jak napisała kolega keraj.
Kod puk jest na kopercie z kartą sim  lub telefon do BOK - tam cię zweryfikują i podadzą kod puk

~gość1747225736759

odpowiedź

Jak na zablokowany tlefon mam przesłać kod puk smemesem? | wojtam (11.05.2025, 02:30)

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

140 gości i 0 zalogowanych użytkowników