profil na forum

nick
keraj
nowicjusz

moje ostatnie

Czy WiFi Calling VoWiFi działa z telefonami Xiaomi ?

(2025-07-02 21:59 w wątku Czy WiFi Calling VoWiFi działa z telefonami Xiaomi ?)

Wszystkie informacje są na różnych stronach nju . Trzeba tylko poszukać .
tu masz Wi-Fi Calling
A tu Lista telefonów wspierających funkcjonalności sieciowe

Pozdrawiam

ta odpowiedź była przydatna
dla 0 osób

Koszt połączenia Polska - Słowacja?

(2025-06-09 21:42 w wątku Koszt połączenia Polska - Słowacja?)

to jest odpowiedź na post:

Połączenie z Polski na Słowację? Ile zapłacę, za połączenie z kimś, kto ma numer +48 i znajduje się na słowacji albo innym kraju EU? Jak w Polsce czyli w przypadku karta 19zł (0.39gr / min) i potem bez limitu rozmowa. Bo jak wybieram na stronie nju kraj Polska do Słowacja, to pokazuje 1.90 za połączenie wychodzące. Według mnie to błąd na stronie. 

Nie ma błędu na stronie . Przeczytaj wszystko na stronie a nie tylko początek.  Dalej masz pełne wyjaśnienie kosztów  w 1 strefie UE
Pozdrawiam

dla 0 osób

Jak przenieść numer z orange do nju

(2025-05-31 21:11 w wątku Jak przenieść numer z orange do nju)

Pamiętam że była opcja migracji wpisując SMS o treści <strong data-start="20" data-end="27">NJU</strong> pod numer <strong data-start="38" data-end="45">601</strong>
<strong data-start="38" data-end="45">Czy to nadal aktualne i czy środki z orange mi przepadną ?</strong>
<strong data-start="38" data-end="45">Potrzebuje raczej karty do sporadycznego użycia więć czy nadal w nju można używać że doładowuje się kiedy się chce  i póki jest na plusie to można ?</strong>
<strong data-start="38" data-end="45">W orange se życzą teraz 30 zł za wańość konta na 365 dni.</strong>

Wszystko co piszesz jest i się zgadza.
Kasa w orange przepadnie. 
Tu masz regulamin migracji do oferty nju na kartę
a tu regulamin promocji "po wieki"

dla 0 osób

bezpieczny roaming 1 gb świat nie działa Szwajcaria chociaż wysłałem Wyślij SMS-a o treści BR pod numer 80214

(2025-05-23 19:50 w wątku bezpieczny roaming 1 gb świat nie działa Szwajcaria chociaż wysłałem Wyślij SMS-a o treści BR pod numer 80214)

bezpieczny roaming 1 gb świat internetmnie działa Szwajcaria chociaż wysłałem Wyślij SMS-a o treści BR pod numer 80214

Pakiet roamingowy1 GB włączysz:
<ul><li>przez swoje konto na njumobile.pl w zakładce usługi  lub</li><li>SMSem o treści GO1GB59 na numer 80060</li></ul>Aktywacja usługi nastąpi w ciągu 24 godzin. O włączeniu zostaniesz poinformowany SMS-em.

Cena pakietu to 59 zł.
Stan pakietu sprawdzisz SMSem. Wyślij treść ILE1GB59 na numer 80060.
Pakiet wyłączy się automatycznie po 30 dniach.

Pakiet działa w abonamencie .

Pakiet internetu na karte masz => Regulamin usługi ?Pakiet Internet w UE? w ofercie nju na kartę

A tu => Regulamin pakietów roamingowych i usługi Bezpieczny Roaming w ofercie nju na kartę

dla 0 osób

jak zablokowac dziecku sieci komórkowe?

(2025-05-17 14:28 w wątku jak zablokowac dziecku sieci komórkowe?)

jak zablokowac dziecku sieci komórkowe? czy jest możliwość zablokowania i odblokowanie np smsem lub na koncie ?

Zablokowanie sieci komórkowej to nic innego jak odciencie dziecka od telefonu.
Raczej chodziło ci o internet .  W takim wypadku to tylko w telefonie można zrobić kontrole rodzicielską.

dla 0 osób