Masz abonament, na kartę lub internet mobilny ?
przejdź do kontana njumobile.pl
Masz subskrypcję lub światłowód ?
przejdź do kontana nju.pl
Przeniosłem dwa numery do tej sieci, i zaczęło się:-nie mogę zarejestrować karty-nie mogę doładować telefonu-nie mogę ustawić halograniaKontakt i obsługa z BOK tragicznaCzy ktoś ma podobnie jak ja?, czy po prostu mam pecha.
Masz pecha..... :-)
Dokładnie!Same problemy :-)
Rownież nie mogę zarejestrowac karty i tym bardziej skontaktowac się z obsługą od 9 rano, to jakieś kpiny ...
Ja mam podobnie, nic nie działa, chyba trzeba się wyluzowac z tej sieci.
ja tez przenioslem nr z play do nju. tzn ...przenosze. dzisiaj kurier przywiozl dokumenty i SIM.rzucilem sie do aktywacji......i nic. Ale poczytalem na str. i....spoko....cierpliwosc zostala nagrodzona. 3 godziny i aktywacja , konfiguracja , zalozenie konta. jedno co mnie niepokoii....to wysokie oplaty za rozmowy z konsultantami. no ale coś za coś.pozdrawiam.
Obsługa klienta TRAGICZNA, FATALNA! Na maila odpowiedzą kolejnym mailem odsyłającym lub z automatu. Jeśli już robicie kontakt z konsultantem prze internet to działajcie tam po drugiej stronie!Dwa razy doładowałam konto na kartę i CISZA!. A ostatnie zjadł mi koszt połączenia biurem obsługi 5 zł(zdzierstwo) i w dodatku nic się nie dowiedziałam. Odpowiedź był w stylu"Proszę skontaktować się poprze formularz na njumobile.pl.Przecie to kpina!
Przyczyna blokady:wymagana akceptacja treści odpowiedzi przez moderatora
po założeniu blokady kradzieżowej w NJU bez kodu PUK nie masz możliwości odblokowania telefonu. Blokują serwis www. Nie zamówisz duplikatu SIM, nie zrobisz nic. Odchodzę z tej sieci bo nawet wymiana SIM kosztuje 25 zł. Polecam Virgin Mobile. Wymiana SIM bezpłatna, wysyłana poleconym w ciągu 2 dni. 19 groszy za minutę.
po założeniu blokady kradzieżowej w NJU bez kodu PUK nie masz możliwości odblokowania telefonu. Blokują serwis www. Nie zamówisz duplikatu SIM, nie zrobisz nic. Odchodzę z tej sieci bo nawet wymiana SIM kosztuje 25 zł.
Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.
87 gości i 0 zalogowanych użytkowników