forumnju z rachunkiemofertaNatychmiastowe zerwanie umowy - przeniesienie numeru do Play na firmę

Natychmiastowe zerwanie umowy - przeniesienie numeru do Play na firmę

Natychmiastowe zerwanie umowy - przeniesienie numeru do Play na firmę (2014-03-26 20:20)

Korzystam z NJU od jakiegoś czasu ale potrzebne są mi faktury na firmę. Obecnie inne sieci mają bardzo podobną ofertę i chcę przenieść swój numer (do Play). Mam zatem pytania:
- czy można przenieść numer z wybraną datą (np za 8 dni)
- w jaki sposób przenosiliście swoje numery z NJU (zarejestrowane na osobę prywatną) do innej sieci (np. Play) rejestrując się na firmę (przeniesienia można dokonać tylko gdy dane są zgodne (np z indywidualnej na indywidualną), zatem gdzie wg Was najlepiej/najszybciej przenieść numer aby potem przenieść się do Play dla firm?
- jeżeli nie można przenieść z wybraną datą to trzeba czekać do kolejnego okresu rozliczeniowego czy jest też termin rozwiązania umowy który wynosi 30 dni?

Natychmiastowe zerwanie umowy - przeniesienie numeru do Play na firmę (2014-03-27 14:43)

Przenieść numer można tylko ze stanem istniejącym (jak masz na osobę fizyczną to tylko na nią a później można zmienić już u nowego operatora). Jeżeli chodzi o datę, to żaden operator |Cię nie wypuści bez terminu wypowiedzenia (w nju 1 miesiąc, ale praktycznie dłużej, bo wypowiedzenie liczy się od nowego okresu rozliczenioweg).

odpowiedź

Natychmiastowe zerwanie umowy - przeniesienie numeru do Play na firmę | dziupla (27.03.2014, 14:43)

Przenieść numer można tylko ze stanem istniejącym (jak masz na osobę fizyczną to tylko na nią a później można zmienić już u nowego operatora). Jeżeli chodzi o datę, to żaden operator |Cię nie wypuści bez terminu wypowiedzenia (w nju 1 miesiąc, ale praktycznie dłużej, bo wypowiedzenie liczy się od nowego okresu rozliczenioweg).
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

44 gości i 0 zalogowanych użytkowników