forumnju z rachunkiemusługiBardzo Wolny internet

Bardzo Wolny internet

Bardzo Wolny internet (2023-01-22 20:36)

to jest odpowiedź na post:

Mam bardzo wolny internet 

</div><div>
</div><div>Masz bardzo wolny internet bo korzystasz z nju. Sprawdź innych operatorów i rozważ zmianę. Co komu po dużej paczce GB skoro prędkość jak w nju?
</div>

~gość1674416058793

Bardzo Wolny internet (2023-01-23 21:49)

Masz bardzo wolny internet bo korzystasz z nju. Sprawdź innych operatorów i rozważ zmianę. Co komu po dużej paczce GB skoro prędkość jak w nju?

A może wyczerpał limit albo jest problem z telefonem, jakby tak za każdym razem zmieniać operatora, jak internet  zwalnia, to operatorów by brakło :) Mam nju i mi wszystko działa. Najpierw trzeba sprawdzić co jest przyczyną u operatora. Sprawdzić internet w innym telefonie i opłacenie faktur, czy jest pakiet, a czasem wystarczy tylko wyłączyć i włączyć telefon.  Pozdrawiam :)

[edytowane przez pilotka o 22:01 w dniu 2023-01-23]

Bardzo Wolny internet (2023-04-13 11:23)

Internet nie dziala a jak dziala to bardzo wolno.Tnie strony.Zgłaszaliśmy to wielokrotnie ale nikt nie chce pomóc bo twierdzą, że jest przeciążenie sieci i powinniśmy zainwestować w lepsze telefony.Ciekawe kto w tych czasach ma słabe? Co mnie obchodzi przeciążenie skoro płace to powinnam mieć swoją usługę w nie pół dnia bez zasięgu! to chore.Czas się pożegnać bo po co się wkur...

~justyna

Bardzo Wolny internet (2023-04-13 18:51)

Mam nju i mi wszystko działa.

Też mam nju. I też mi działa. Ale nie powiem, że zawsze i wszystko.W jednej lokalizacji jest dobrze, w innej całkowity brak zasięgu.Niedawno w centrum dużego miasta pokazało się 5G a transfer było 1,5Mbps.I nie było to związane z wyczerpaniem pakietu...
Problemy są takie same jak u każdego operatora.

~gość1681404686816

odpowiedź

Bardzo Wolny internet | ~justyna (13.04.2023, 11:23)

Internet nie dziala a jak dziala to bardzo wolno.Tnie strony.Zgłaszaliśmy to wielokrotnie ale nikt nie chce pomóc bo twierdzą, że jest przeciążenie sieci i powinniśmy zainwestować w lepsze telefony.Ciekawe kto w tych czasach ma słabe? Co mnie obchodzi przeciążenie skoro płace to powinnam mieć swoją usługę w nie pół dnia bez zasięgu! to chore.Czas się pożegnać bo po co się wkur...
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

47 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies