Witam mam pytanie dotyczące oferty "najwięcej - nie więcej niż 39 zł".
Jeżeli dobrze rozumiem regulamin usługi to: zostają mi naliczone koszta sms, połączeń oraz transferu GB według cennika, do 39 zł. (gdzie mogę znaleźć stawki za min-połączeń,za sms i GB). Natomiast po osiągnięciu kwoty reszta rozmów, sms jest darmowa/nielimitowana + 20GB internetu. Czy jest możliwość / usługa dokupienia dodatkowych GB do podstawowych 20GB zanim osiągnie się poziom 40,50,60GB w "im dłużej, tym lepiej". Jeśli nie przekroczę kwoty 39 zł to płacę tyle ile wykorzystałem (z progiem min. 9zł). Czy mogę przejść kiedy chce na mniejszą ofertę "nie więcej niż 29 zł " ?
Mam w tej chwili nju na kartę czy mogę przejść na nju z rachunkiem na tym samym nr na tej stronie ? oraz co z środkami które mam w tej chwili na kracie czy mam je wykorzystać przed zmianą czy mogę je użyć na opłaty przy zmianie i na co miesięczne 39 zł.
Jeżeli coś źle zrozumiałem to bardzo proszę o skorygowanie oraz o odpowiedź na pytania o cennik, zakup dodatkowych GB, progu 9zł, przejście na 29 zł i o moim przejściu z karty na rachunek.
Sorki za zabranie waszego czasu, ale chciałbym znać oraz dopiąć wszystkie szczegóły przed przejściem na umowę.