forumnju z rachunkiemusługinikt nie może się ze mną połączyć, . Ja mogę wykonywać połączenia.

nikt nie może się ze mną połączyć, . Ja mogę wykonywać połączenia.

nikt nie może się ze mną połączyć, . Ja mogę wykonywać połączenia. (2017-10-27 16:00)

<span class=" UFICommentActorAndBody"> <span data-ft="{"tn":"K"}"><span class="UFICommentBody _1n4g">Od trzech dni mam problem, żadne połączenia i sms do mnie nie dochodzą, nikt nie może się ze mną połączyć - osoby dzwoniące słyszą ze jestem poza zasięgiem lub mam wyłączony telefon. Ja mogę wykonywać połączenia. Dzwoniłem dwa razy do boku i nikt mi nie pomógł, w formularzu kontaktowym widnieją dwa zgłoszenia o nr 1517192279 i 1517216696 nikt na nie nie odpowiada, kartę sim przekładałem do drugiego tel, nic to nie zmieniło. Czy ktoś coś wie o tym problemie.

nikt nie może się ze mną połączyć, . Ja mogę wykonywać połączenia. (2017-10-28 21:08)

Ja wiem. Nikt nie może się z Tobą połączyć. 

~zibi

nikt nie może się ze mną połączyć, . Ja mogę wykonywać połączenia. (2017-10-30 13:36)

Ja mam podobnie od 2 miesiecy. W dziale tech. powiedzieli mi ze nie przewidują poprawy, a winą jest ich jakis rezerwowwy nadajnik. Szukam innego operwtora. Moze ktos poleci.

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~świdnik

odpowiedź

nikt nie może się ze mną połączyć, . Ja mogę wykonywać połączenia. | ~świdnik (30.10.2017, 13:36)

Ja mam podobnie od 2 miesiecy. W dziale tech. powiedzieli mi ze nie przewidują poprawy, a winą jest ich jakis rezerwowwy nadajnik. Szukam innego operwtora. Moze ktos poleci.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

48 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies