forumnju na kartęofertaDLaczego nie mogę doładować konta.

DLaczego nie mogę doładować konta.

DLaczego nie mogę doładować konta. (2015-11-18 06:59)

I działa. Udało mi sie dzisiaj bez zadnych problemów doładować konto ze strony  nju.

~inka1

DLaczego nie mogę doładować konta. (2016-02-11 15:48)

Jestem w nju kilka miesięcy i nie moge nagle doladowac konta bo nr niby nie jest w nju. Na poczatku wszystko było ok teraz nie mam środków na koncie i nie wiadomo co dalej robić???

~tomek..

DLaczego nie mogę doładować konta. (2016-08-24 16:04)

nazeczona od tygodnia nie moze doladowac konta za 30zeta,caly  czas pisze ze seris nie dostepny,i co teraz a z tą kartą zrobic podetrzec sobie cztery litery czy uzyc jako podpalki w piecu? Moze ktos w tym calym nju mobile zrobil by z tym burdelem porządek ? Z poważaniem Janosik

~janosik1

DLaczego nie mogę doładować konta. (2016-10-14 12:29)

to jest odpowiedź na post:

Nadal mam problem z elektronicznym doladowaniem telefonu. Przy doladowaniu przez strone njumobile.pl pojawia sie info "Uwaga. Nie mozna doladowac tego numeru". Probowalem tez doladowania bezposrednio przez konto w mBanku ktore realizuje Bluemedia. Przelew wyszedl i po kilku dniach wrocil. Wyglada na to ze jest jakis problem lecz nie wiadomo gdzie. Dodam ze doladowanie 14 cyfrowym kodem dziala... Obsluga njumobile nie potrafi uporac sie z tematem od dwoch tygodni... Czy ktos z Was rowniez nie moze wykonac doladowania przez internet ?

DLaczego nie mogę doładować konta. (2016-10-14 12:29)

to jest odpowiedź na post:

Nadal mam problem z elektronicznym doladowaniem telefonu. Przy doladowaniu przez strone njumobile.pl pojawia sie info "Uwaga. Nie mozna doladowac tego numeru". Probowalem tez doladowania bezposrednio przez konto w mBanku ktore realizuje Bluemedia. Przelew wyszedl i po kilku dniach wrocil. Wyglada na to ze jest jakis problem lecz nie wiadomo gdzie. Dodam ze doladowanie 14 cyfrowym kodem dziala... Obsluga njumobile nie potrafi uporac sie z tematem od dwoch tygodni... Czy ktos z Was rowniez nie moze wykonac doladowania przez internet ?

DLaczego nie mogę doładować konta. (2023-05-06 08:14)

Mam ten sam problem 509287336

odpowiedź

DLaczego nie mogę doładować konta. | ~gość1375630479332 (04.08.2013, 17:34)

Mam dwa doładowania po 5zł i nie moge ich doładować bo pisze: Nastąpił błąd w doładowaniu Prosimy powtórz próbę
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

100 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies
cookie