forumnju na kartęofertaDLaczego nie mogę doładować konta.

DLaczego nie mogę doładować konta.

DLaczego nie mogę doładować konta. (2015-11-18 06:59)

I działa. Udało mi sie dzisiaj bez zadnych problemów doładować konto ze strony  nju.

~inka1

DLaczego nie mogę doładować konta. (2016-02-11 15:48)

Jestem w nju kilka miesięcy i nie moge nagle doladowac konta bo nr niby nie jest w nju. Na poczatku wszystko było ok teraz nie mam środków na koncie i nie wiadomo co dalej robić???

~tomek..

DLaczego nie mogę doładować konta. (2016-08-24 16:04)

nazeczona od tygodnia nie moze doladowac konta za 30zeta,caly  czas pisze ze seris nie dostepny,i co teraz a z tą kartą zrobic podetrzec sobie cztery litery czy uzyc jako podpalki w piecu? Moze ktos w tym calym nju mobile zrobil by z tym burdelem porządek ? Z poważaniem Janosik

~janosik1

DLaczego nie mogę doładować konta. (2016-10-14 12:29)

to jest odpowiedź na post:

Nadal mam problem z elektronicznym doladowaniem telefonu. Przy doladowaniu przez strone njumobile.pl pojawia sie info "Uwaga. Nie mozna doladowac tego numeru". Probowalem tez doladowania bezposrednio przez konto w mBanku ktore realizuje Bluemedia. Przelew wyszedl i po kilku dniach wrocil. Wyglada na to ze jest jakis problem lecz nie wiadomo gdzie. Dodam ze doladowanie 14 cyfrowym kodem dziala... Obsluga njumobile nie potrafi uporac sie z tematem od dwoch tygodni... Czy ktos z Was rowniez nie moze wykonac doladowania przez internet ?

DLaczego nie mogę doładować konta. (2016-10-14 12:29)

to jest odpowiedź na post:

Nadal mam problem z elektronicznym doladowaniem telefonu. Przy doladowaniu przez strone njumobile.pl pojawia sie info "Uwaga. Nie mozna doladowac tego numeru". Probowalem tez doladowania bezposrednio przez konto w mBanku ktore realizuje Bluemedia. Przelew wyszedl i po kilku dniach wrocil. Wyglada na to ze jest jakis problem lecz nie wiadomo gdzie. Dodam ze doladowanie 14 cyfrowym kodem dziala... Obsluga njumobile nie potrafi uporac sie z tematem od dwoch tygodni... Czy ktos z Was rowniez nie moze wykonac doladowania przez internet ?

DLaczego nie mogę doładować konta. (2023-05-06 08:14)

Mam ten sam problem 509287336

odpowiedź

DLaczego nie mogę doładować konta. | ~inka1 (18.11.2015, 06:59)

I działa. Udało mi sie dzisiaj bez zadnych problemów doładować konto ze strony  nju.

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

77 gości i 0 zalogowanych użytkowników